Zoek & Boek

Boeken

Zomervakantie boek je bij Klein Canada

Waar kan je de zomervakantie beter doorbrengen dan in de prachtige Limburgse Maasduinen? Op familiecamping Klein Canada begeef jij je in Canadase sferen! Gegelegen in de schitterende Limburgse natuur vind je op Klein Canada naast het Bourondisch leven ook zonneschijn, verkoeling en alle ruimte! Of je nu liever ontspant in de zon, een verfrissende duik neemt, je hengel uitgooit of op zoek gaat naar avontuur in het Limburgse landschap. Er is voor ieder wat wils. 

Deze zomer wordt alsnog fantastisch! Zo kun je gebruik maken van al onze faciliteiten. Zo slaagt jouw zomervakantie zeker!

BEKIJK ALLE VOORZIENINGEN

Natuurlijjk is er buiten het park ook vanalles te beleven. Breng je een bezoekje aan Toverland? Of wellicht aan het oorlogmuseum in Overloon?

VERKEN DE OMGEVING

Ook dit seizeon bieden wij weer een gevarieerd animatieprogramma. Zo is er altijd wat te beleven voor je jonge en oudere jeugd. En zelfs voor volwassenen.

BEKIJK HET ANIMATIEAANBOD

Zoals je ziet, moet je deze zomer op familiecamping Klein Canada zijn! De boekingen gaan snel, dus zorg dat ook jij een fijne kampeerplaats of accommodatie bemachtigt!

Boek direct een kampeerplaats

Boek direct een accommodatie

Klein Canada zomervakantie 2020

Accommodaties zomervakantie