Zoek & Boek

Boeken

Uw vakantie 2018 boeken

Uw vakantie 2018 boeken? Ook in het nieuwe jaar bent u natuurlijk weer van harte welkom bij Kampeercentrum Klein Canada. Reserveer nu al uw accommodatie bij ons kampeercentrum in Canadese sferen en droom alvast van hét land dat bekend staat om haar natuur, vrijheid, rust en prachtige landschappen! Geniet ook in de vakantie 2018 van het Bourgondische leven, de mooie natuur en een vleugje romantiek! Het is nét echt Canada. 

Ja! ik wil mijn vakantie 2018 boeken!

Ook in de vakantie van 2018 zijn onze diverse kampeerplekken beschikbaar:

Vakantie 2018 boeken

Vakantie 2018 boeken voor het hele gezin

Wilt u op vakantie in 2018? En bent u op zoek naar een geschikte camping voor het hele gezin? Vakantie bij Kampeercentrum Klein Canada in Afferden staat voor heerlijk kamperen in het groen, met uw eigen vertrouwde caravan, camper of tent óf in één van de vele prachtige verhuur accommodaties. 

Op de camping is eindeloos vermaak voor jong en oud! Uw kinderen kunnen heerlijk afkoelen in ons binnen- en buitenzwembad, ravotten in de speeltuinen of de sportvelden en kleine biggetjes aaien in de kinderboerderij. En terwijl u ontspant op de roei- en visvijver worden de kinderen vermaakt in de recreatieruimte met animatie. Mogelijkheden zijn te over, voor jong en oud, bij kampeercentrum Klein Canada. En wilt u even er tussenuit? In de directe omgeving zijn tal van leuke dorpen en steden zoals Nijmegen, Venlo, Boxmeer en Venray. En in een zucht kunt u zelfs al in Duitsland staan!

Komt u zelf ook ervaren hoe vakantie moet voelen? U bent van harte welkom!

Ja! Ik wil mijn vakantie 2018 boeken!