Zoek & Boek

Boeken

Sporten en Spelen

Voor de één is vakantie lekker niets doen, voor de ander juist de kans om lekker actief bezig te zijn. Ook voor de laatste groep is er op Familiecamping Klein Canada vanalles te doen. Van lekker sportief voor de wat oudere jeugd en volwassenen tot de diverse speeltuinen voor de allerjongesten!

Sporten

Hou je wel van een beetje actie in de vakantie? Dan ben je op Kampeercentrum Klein Canada zeker aan het juiste adres. We hebben voor alle sportievelingen onder ons wel een sportveld klaarliggen! Lekker voetballen in de voetbalkooi, basketballen of rustig Jeux des Boules spelen, het kan allemaal! Ons animatieteam organiseert ook regelmatig leuke wedstrijden en competities waar iedereen aan mee mag doen! Enneh... gewoon langs de lijn de supporter uithangen mag natuurlijk ook hoor!

Spelen

Op Familiecamping Klein Canada vind je meerdere speeltuinen. Voor zowel de kleintjes tot een jaar of 4, als voor de wat grote kinderen, valt er genoeg te klimmen en te klauteren. Ook op de kampeerveldjes zijn een paar kleine speeltoestellen, zodat je relaxed vanaf je eigen stoel een oogje in het zeil kunt houden bij de allerkleinsten.

Animatie

Tijdens de Nederlandse schoolvakanties en met Pasen, hemelvaart en Pinksteren staat er ook nog een deskundig animatieteam voor je klaar. Zij nemen je graag mee op sleeptouw en zorgen dat jij je geen moment hoeft te vervelen. Dus, ben je even uitgespeeld, of op zoek naar een leuk toernooitje in de sport waar jij goed in bent? Hou dan het animatieprogramma in de gaten.

Animatieprogramma

Fotoalbum