Zoek & Boek

Boeken

Receptie

Naast een warm welkom kan je op de receptie ook terrecht voor informatie over de omgeving, WiFi tickets, en het bestellen van barbecuepakketten met barbecue. Daarnaast helpen we je graag bij het reserveren van je volgende verblijf tegen de beste prijs!

Receptie

Bij aankomst verwelkomen we je graag op onze gezellige receptie. Hier vertellen we je graag alles over je verblijf wat je moet weten en kan je terecht met al je vragen over je vakantie. Onze medewerkers weten veel over de omgeving en helpen je graag met het plannen van je dagje uit. De omgeving is ook goed per fiets te verkennen, deze kan je hier ook huren. Je kunt hier ook kaartjes met korting kopen voor bijvoorbeeld Toverland of een dagje wellness. Heb je het naar je zin gehad? Dan boeken we graag je volgende verblijf of doen we je graag een scherp voorstel.

WiFi

Het gehele park is voorzien van WiFi. Voor tickets en uitlig ben je ook op het juiste adres bij de receptie. Voor storingen en technische vragen kan je terrecht bij onze WiFi partner Wifitenne. Kijk eerst even bij de FAQ, mocht je er toch niet uitkomen dan kan je ze altijd bellen op 085-0471637.

Barbecue

Wat is er nou lekkerder en gezelliger dan heerlijk barbecuën tijdens je vakantie. Geen barbecue bij de hand? Dat begrijpen we goed, ruimte in de auto is schaars als je op vakantie gaat. Bestel daarom een barbecuepakket met barbecue bij de receptie. Met een ruime keuze in diverse samenstellingen is er altijd voor ieder wat wils. Bestellen kan tot daags voor de dag waarop je graag van die heerlijke barbecue wil genieten.

Receptie Camping Klein Canada

Openingstijden

We staan graag zo veel mogelijk voor je klaar, om te voorkomen dat je toch voor een dichte deur komt te staan raden we je aan om de openingstijden te raadplegen. In geval van nood neem je contact op via de intercom naast de deur. 

openingstijden

Fotoalbum