Zoek & Boek

Boeken

Horeca

Je hebt vakantie, dus alles mag en niets hoeft. Heerlijk eten hoort daar natuurlijk bij! Voor een uitgebreide maaltijd of een snelle hap kun je terecht bij de diverse horecagelegenheden op ons vakantiepark. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je geen gast op ons park bent! We zijn een ideale tussenstop op je fiets- of wandelroute, maar een lekker hapje eten buiten de deur in een gezellige ambiance is natuurlijk ook een optie!

GRAND CAFÉ ONTARIO

In ons gezellige Grand Café kun je terecht voor hapje en een drankje. Of je nou na een lange fietstocht zin hebt in koffie of the met gebak, of een lekkere lunch of diner! Natuurlijk ben je ook welkom voor een drankje aan de bar of aan het biljart.

CAFETARIA QUEBEC

Cafetaria Quebec heeft voor ieder wat wils, wat dacht je van onze overheerlijke zelfgemaakte friet. Maar ook voor softijs, verpakt ijs, snoep of een heerlijk koele Milkshake ben je hier aan het goede adres.   

Feestzaal "the Saloon"

In de feestzaal organiseren we bingo-avonden, maar ook jouw feesten en partijen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

 

Menukaarten