Zoek & Boek

Boeken

Heerlijk voordelig nazomeren op Familiecamping Klein Canada

Nog niet helemaal uitgerust na de zomervakantie? Of wil je er gewoon nog een weekendje tussenuit? Dat snappen wij wel. Daarom verblijf je nu extra voordelig een weekendje op Familiecamping Klein Canada. Al vanaf €99,- slaap jij een een heerlijk comfortabele accommodatie.

Voor het buitenbad is het in de nazomerdagen wellicht een beetje aan de frisse kant, maar een dagje spelen in de buitenspeeltuin kan zeker geen kwaad voor de gevoelstemeratuur! De echte herfstdagen breng je natuurlijk in de binnenzwembad door.

Trek je er liever op uit? Dat snappen wij volledig! De natuur in de omgeving is schitterend. Je verkent de omgeving eenvoudig op de fiets of tijdens een wandeling. Vervolgens kom je lekker op tempartuur tijdens een wellnessdagje op de Wellnessboot in Mill op 24 minuten met je auto.

Toch nét effe wat meer uitdaging? Toverland ligt op 40 min vanaf Familiecamping Klein Canada. Zoek de grens op in de houten achtbaan Troy, of de nieuwste rollercoaster Fenix. Maar ook de allerjongesten kunnen hun hart ophalen in het Land van Toos! Kaartjes voor Toverland en de Wellnessbood zijn met korting bij te boeken of te koop bij de receptie!

 

Nazomer op Camping Klein Canada