Kamperen aan de Maas

Heerlijk kamperen aan de maas, in het groen, met uw eigen vertrouwde tent, caravan of camper? Ervaar de Canadese sferen bij kampeercentrum Klein Canada in Afferden (Li). Vakantie zoals vakantie bedoeld is.

Kampeercentrum Klein Canada

Op kampeercentrum Klein Canada zijn diverse kampeervoorzieningen beschikbaar. Er is aan elke kampeerder gedacht. Uw eigen tent, camper, caravan of vouwwagen? Maak gebruik van onze diverse ruime kampeerplaatsen:

  • Comfortplaats
  • Comfortplaats Super
  • Budget Camperplaats
  • Comfort Camperplaats
  • Jaarplaatsen
  • Seizoenplaatsen

Onze kampeerplaatsen Comfort en Comfort Super zijn ca. 90-100m2 groot. Afhankelijk van de type plaats zijn de plaatsen geheel op he tgras of deels verhaard. Alle plaatsen zijn voorzien van watertappunt, waterafvoer en CAI aansluiting. De comfortplaats super is uigerust met extra faciliteiten, zoals privé sanitair met eigen douche, toilet en wastafel.

Bent u op doorreis met uw camper? Dan is de budget camperplaats uitermate geschikt voor u. Deze geheel verharde camperplaats voor 1 tot maximaal 5 nachten is zonder stroom en water. Wilt u wat meer genieten van uw vakantie? Dan raden wij de comfort camperplaatsen aan. Deze genieten een prachtige ligging op ons kampeercentrum op zowel verharde als grasplaatsen met stroom en water op uw plaats. Tevens kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Ideaal als u heerlijk wilt komen kamperen aan de Maas. Dus kom genieten van deze Camping in Gennep!

Kamperen aan de Maas

Het hele seizoen kamperen aan de Maas

Met een seizoenplaats kunt u het gehele kampeerseizoen genieten van uw eigen kampeerplek. Geniet aan het water van de eerste lentezon. Ontspan in de heerlijke zomerzon. Beleef de prachtige herfstkleuren in het rustige naseizoen op onze camping in Limburg

Onze seizoenplaatsen zijn;

  • ongeveer 90 - 100m2
  • voorzien van een watertappunt, waterafvoer en CAI aansluiting
  • voorzien van een 6 Ampère stroomaansluiting.

Kijk hier voor de tarieven of neem contact met ons op voor meer informatie over seizoensplaatsen.

Wilt u graag komen en gaan wanneer u het uitkomt? Het gehele jaar door? Denk dan eens aan uw eigen jaarplaats! Kom ook in 2019 genieten van deze Camping in Limburg!

Stuur ons een bericht!