Zoek & Boek

Boeken

Kamperen aan de Maas

Heerlijk kamperen aan de maas, in het groen, met uw eigen vertrouwde tent, caravan of camper? Ervaar de Canadese sferen bij kampeercentrum Klein Canada in Afferden (Li). Vakantie zoals vakantie bedoeld is.

Kampeercentrum Klein Canada

Op kampeercentrum Klein Canada zijn diverse kampeervoorzieningen beschikbaar. Er is aan elke kampeerder gedacht. Uw eigen tent, camper, caravan of vouwwagen? Maak gebruik van onze diverse ruime kampeerplaatsen:

  • Comfortplaats
  • Comfortplaats Super
  • Budget Camperplaats
  • Comfort Camperplaats
  • Jaarplaatsen
  • Seizoenplaatsen

Onze kampeerplaatsen Comfort en Comfort Super zijn ca. 90-100m2 groot. Afhankelijk van de type plaats zijn de plaatsen geheel op he tgras of deels verhaard. Alle plaatsen zijn voorzien van watertappunt, waterafvoer en CAI aansluiting. De comfortplaats super is uigerust met extra faciliteiten, zoals privé sanitair met eigen douche, toilet en wastafel.

Bent u op doorreis met uw camper? Dan is de budget camperplaats uitermate geschikt voor u. Deze geheel verharde camperplaats voor 1 tot maximaal 5 nachten is zonder stroom en water. Wilt u wat meer genieten van uw vakantie? Dan raden wij de comfort camperplaatsen aan. Deze genieten een prachtige ligging op ons kampeercentrum op zowel verharde als grasplaatsen met stroom en water op uw plaats. Tevens kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Ideaal als u heerlijk wilt komen kamperen aan de Maas. Dus kom genieten van deze Camping in Gennep!

Kamperen aan de Maas

Het hele seizoen kamperen aan de Maas

Met een seizoenplaats kunt u het gehele kampeerseizoen genieten van uw eigen kampeerplek. Geniet aan het water van de eerste lentezon. Ontspan in de heerlijke zomerzon. Beleef de prachtige herfstkleuren in het rustige naseizoen op onze camping in Limburg

Onze seizoenplaatsen zijn;

  • ongeveer 90 - 100m2
  • voorzien van een watertappunt, waterafvoer en CAI aansluiting
  • voorzien van een 6 Ampère stroomaansluiting.

Kijk hier voor de tarieven of neem contact met ons op voor meer informatie over seizoensplaatsen.

Wilt u graag komen en gaan wanneer u het uitkomt? Het gehele jaar door? Denk dan eens aan uw eigen jaarplaats! Kom ook in 2019 genieten van deze Camping in Limburg!

Topvoorzieningen op de camping

Wist u dat Camping Klein Canada beschikt over topvoorzieningen? Zowel jong als oud kunnen hier uitstekend vakantie vieren, zonder van de camping af te hoeven. Er zijn bijvoorbeeld verschillende sportvelden op de camping. U kunt er voetballen, maar ook volleybal en basketbal kunnen gespeeld worden. Daarnaast is er ook nog een tennisbaan. Hier kunt u een heerlijk balletje slaan tijdens uw vakantie. Vergeet dus vooral niet uw tennisracket mee te nemen.

Kinderboerderij op de camping

Kampeercentrum Klein Canada beschikt ook over een hele leuke kinderboerderij. Hier kunnen de kids heel leuk spelen met de verschillende dieren. En ze worden graag geaaid. Dus ga naar de Shetland pony, zoek het zwijntje en aai de konijntjes. Zowel de kinderen als de dieren hebben dan de tijd van hun leven!

Speeltuinen

Ook zijn er verschillende leuke speeltuinen op de camping aanwezig. Hier kunnen de jongste kids, tot 4 jaar, lekker spelen. Maar ook de oudere kinderen kunnen hier heerlijk klimmen en klauteren. En wist u dat er op de kampeervelden ook speeltoestellen staan? Hier kunnen uw kinderen lekker spelen terwijl u vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil houdt. Ideaal toch?

Kamperen aan de Maas in de natuur

Als u gaat kamperen aan de Maas, dan zit u midden in de natuur. Want rondom Camping Klein Canada vind u drie verschillende nationale parken en natuurgebieden. Zo is er nationaal park de Maasduinen, dat zich kenmerkt door vennen, zandverstuivingen en prachtige wandelroutes. Natuurgebied Sint-Jansberg ligt ook in de buurt. Ten slotte kunt u nog genieten van de prachtige natuur van natuurgebied de Mookerheide. Kortom, natuurlijk genieten tijdens het kamperen aan de Maas.

Stuur ons een bericht!