Zoek & Boek

Boeken

Heerlijk op Herfstvakantie

Geniet van het grote palet aan kleuren wat de natuur te bieden heeft tijdens je vakantie in de herfstvakantie. Even een lekker weekendje of midweek buiten de deur, of gewoon een weekje voordelig op vakantie. Het kan allemaal tegen een scherpe prijs. 

Boek deze herfst een knusse accmmodaite in Limburg

Voor het buitenbad is het een beetje aan de frisse kant, maar een dagje spelen in de speeltuin kan zeker geen kwaad voor de gevoelstemeratuur! De echte herfstdagen breng je natuurlijk in het binnenzwembad door.

Trek je er liever op uit? Dat snappen wij volledig! Natuurgebied De Maasduinen is schitterend in herfstkleuren. Je verkent de omgeving eenvoudig op de fiets of tijdens een wandeling. Vervolgens kom je lekker op tempartuur tijdens een wellnessdagje op de Wellnessboot in Mill op 24 minuten met je auto.

Toch nét effe wat meer uitdaging? Toverland ligt op 40 min vanaf Familiecamping Klein Canada. Zoek de grens op in de houten achtbaan Troy, of de nieuwste rollercoaster Fenix. Maar ook de allerjongesten kunnen hun hart ophalen in het Land van Toos! Kaartjes voor Toverland en de Wellnessbood zijn met korting bij te boeken of te koop bij de receptie!

Kortom, waar wacht je nog op?

Wij komen deze herfst naar Limburg!

Herfstvakantie op Camping Klein Canada