Zoek & Boek

Boeken

Camping in Venray

Tijdens je verblijf op kampeercentrum Klein Canada, onze camping nabij Venray, hoef je je geen zorgen te maken over het plezier van uw kinderen. Onze voorzieningen, waaronder de recreatieruimte met animatieteam en de speeltuinen, zorgen ervoor dat de vakantie van jou en je kinderen een vakantie wordt om nooit te vergeten. En mocht je er eens een dagje tussenuit willen! Dan is er in de directe omgeving meer dan voldoende aanbod. Bezoek bijvoorbeeld eens het Noord-Limburgse stadje Venray.

Camping Venray

Camping in Venray en omstreken

Voor de echte kunst en cultuur liefhebber biedt Venray diverse leuke bezienswaardigheden. Zo treden er in de Schouwburg Venray regelmatig lokale en nationale artiesten op. In het Odapark worden met regelmaat exposities en kunstmanifestaties gehouden door en met (inter-)nationale kunstenaars. Je kunt ook de Grote Kerk bezoeken. Deze bezit een grote unieke en waardevolle beeldencollectie uit de 15e en 16e eeuw. Het Borggraag Paviljoen vertelt je alles over de cultuur en historie van de gemeente Venray. Ben je een museum liefhebber? Bezoek dan eens;

  • Museum de Peelstreek. Hier kun je kijken hoe men vroeger in de streek leefde. Er zijn tal van schatrijke werktuigen te bewonderen.
  • Museum van de Psychiatrie. 

En ben je nog niet uitgekeken? Dan kun je altijd nog uitwijken naar plaatsen in de buurt. Bezoek bijvoorbeeld eens;

  • De Beeldentuin in Cuijk
  • Museum Ceuclum in Cuijk
  • Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven in Sint Agatha
  • Kunst in het Kerkje in Velp
  • Oorlogsmuseum in Overloon.
  • Hotel Klooster Elsendael in Boxmeer
  • Sint Petrus basiliek in Boxmeer.

Ook voor de Kunst en Cultuur liefhebber is er op onze camping bij Venray dus veel te beleven. Heb je specifieke vragen over het aanbod op of buiten de camping? 

Neem dan contact met ons op!

Camping bij Boxmeer

Naast een camping Venray ligt onze camping ook bij Boxmeer. In Boxmeer (en de omgeving van Boxmeer) is heel veel leuks te beleven. In de omgeving van Boxmeer kunt u bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin of naar het Oorlogsmuseum van Overloon. Dit zijn twee heel verschillende, maar zeker interessante én indrukwekkend uitjes.

ZooParc in Overloon

De dierentuin die we bedoelen is natuurlijk ZooParc Overloon. In ZooParc Overloon ziet u de mooiste dieren. Van leeuwen en giraffen tot krokodillen en natuurlijk de leukste apen. U kunt hier met gemak een hele dag lekker rondlopen. Daarbij is de dierentuin gemakkelijk te bereiken vanaf de camping in Venray.

Oorlogsmuseum Overloon

Een andere activiteit rondom Boxmeer is het Oorlogsmuseum in Overloon. In het Oorlogsmuseum ziet u meer dan honderd voertuigen en vliegtuigen, hoort u de meest indrukwekkende verhalen over de oorlog en ziet u verschillende voorwerpen die herinneren aan de oorlog. Het museum, met een oppervlakte van 20.000m2, neemt u op een indrukwekkende manier mee in de oorlog.