Zoek & Boek

Boeken

Camping vakantie 2020

Bent u nog op zoek naar een leuke camping waar u uw camping vakantie in 2020door kan brengen? Dan zit u bij Camping Klein Canada aan het juiste adres! Naast een prachtige locatie in Limburg beschikt de camping over een binnen- en (verwarmd) buitenzwembad, diverse sport en speelvelden, speeltuinen en een heuse kinderboerderij. Maar dat is niet alles wat deze camping zo aantrekkelijk maakt!

De ideale camping voor vakantie in 2020

Camping Klein Canada is misschien wel de leukste camping van Limburg. Waarom? Nou, bijvoorbeeld omdat de camping dus beschikt over een binnen EN buitenzwembad. U kunt dus altijd een lekker duik nemen, ongeacht het weer. Daarnaast beschikt de camping over een mooie recreatieruimte en een goed gevuld animatieprogramma. Zo kan iedereen zich vermaken. Ook is er een winkel aanwezig, waar u al uw boodschappen kan doen, en kunt u heerlijk eten bij het Grand Café of de snackbar.

Camping vakantie 2020

Ontdek de speeltuinen en kinderboerderij

Wist u dat de camping ook beschikt over meerdere speeltuinen en een hele leuke kinderboerderij? De speeltuinen zijn dé plek voor vermaak voor kinderen tot 4 jaar, maar ook voor oudere kinderen. Zij kunnen hier heerlijk klimmen en klauteren op de verschillende speeltoestellen. Ook staan er speeltoestellen op de verschillende kampeervelden. Hier kunnen uw kinderen lekker spelen terwijl u een oogje in het zeil kunt houden.

Ook een leuke kinderboerderij

Ook is er een hele leuke kinderboerderij op de camping. Kinderen kunnen hier een pony, zwijntje, geitje en konijnen en kippen zien en aaien. Zij zullen hier sowieso een hele leuke tijd hebben.

Maar wat is er in de omgeving te doen?

In de omgeving van Camping Klein Canada is genoeg te doen! Wil je bijvoorbeeld een stedentrip doen tijdens je vakantie? Dan kun je alle kanten op. Breng een bezoekje aan het Limburgse Roermond en neem een kijkje in de St. Christoffelkathedraal. Of reis af naar het Duitse Xanten om de Romeinse geschiedenis te ontdekken.

Je kan ook een bezoekje brengen aan de kasteeltuinen van Arcen. De 15 prachtige tuinen die je hier kunt zien staan garant voor een mooi dagje weg. Of bezoek het oorlogsmuseum in Overloon. Hier krijg je een heel mooi beeld van het leven in de tweede wereldoorlog met bijbehorende oorlogstuigen. Zeker de moeite waard.

Waar wacht je nog op?

Hak nu de knoop door en verzeker jezelf van een memorabele vakantie vol rust, avontuur en cultuur. Want in Limburg kun je het allemaal meemaken!

Boek nu jouw camping vakantie voor 2020!