Zoek & Boek

Boeken

Camping vakantie 2019

Ben je nog op zoek naar een leuke camping waar je je camping vakantie in 2019 door kan brengen? Dan zit je bij Camping Klein Canada aan het juiste adres! Naast een prachtige locatie in Limburg beschikt de camping over een binnen- en (verwarmd) buitenzwembad, diverse sport en speelvelden, speeltuinen en een heuse kinderboerderij. Maar dat is niet alles wat deze camping zo aantrekkelijk maakt!

De ideale camping vakantie in 2019

Camping Klein Canada is misschien wel de leukste camping van Limburg. Waarom? Nou, bijvoorbeeld omdat de camping dus beschikt over een binnen EN buitenzwembad. Je kan dus altijd een lekker duik nemen, ongeacht het weer. Daarnaast beschikt de camping over een mooie recreatieruimte en een goed gevuld animatieprogramma. Zo kan iedereen zich vermaken. Ook is er een winkel aanwezig, waar ja al jouw boodschappen kan doen, en kun je heerlijk eten bij het Grand Café of de snackbar.

Camping vakantie 2019

Maar wat is er in de omgeving te doen?

In de omgeving van Camping Klein Canada is genoeg te doen! Wil je bijvoorbeeld een stedentrip doen tijdens je vakantie? Dan kun je alle kanten op. Breng een bezoekje aan het Limburgse Roermond en neem een kijkje in de St. Christoffelkathedraal. Of reis af naar het Duitse Xanten om de Romeinse geschiedenis te ontdekken.

Je kan ook een bezoekje brengen aan de kasteeltuinen van Arcen. De 15 prachtige tuinen die je hier kunt zien staan garant voor een mooi dagje weg. Of bezoek het oorlogsmuseum in Overloon. Hier krijg je een heel mooi beeld van het leven in de tweede wereldoorlog met bijbehorende oorlogstuigen. Zeker de moeite waard.

Waar wacht je nog op?

Hak nu de knoop door en verzeker jezelf van een memorabele vakantie vol rust, avontuur en cultuur. Want in Limburg kun je het allemaal meemaken!

Boek nu jouw camping vakantie voor 2019!