Zoek & Boek

Boeken

Mooie camping in Noord Limburg

Bent u op zoek naar een camping Noord Limburg? Zoek niet verder. Camping Klein Canada beschikt over alle faciliteiten en voorzieningen die u nodig heeft om een heerlijke vakantie te kunnen genieten. Daarnaast zijn er een heleboel leuke uitstapjes te plannen buiten de camping. Gegarandeerd dat u gaat genieten van Noord Limburg.

Leuke steden bij camping Noord Limburg

Vanaf Camping Klein Canada zit u zo in de leukste steden. U zit bijvoorbeeld zo in Venlo. Deze leuke Limburgse stad beschikt over heel veel mooie bezienswaardigheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de oude binnenstad van Venlo. Deze stamt uit de 14e eeuw, met sommige gebouwen nog in de originele staat! Ook zeker de moeite waard: het Limburgs Museum. In dit museum ontdekt u de geschiedenis en cultuur van Limburg. U zult hier als een echte Limburgkenner het museum verlaten. Oja, Venlo heeft elk jaar een hele leuke kermis die ook een bezoekje waard is!

Camping Noord Limburg Venlo Kermis

Leuk uitstapje naar Gelderland

Ook makkelijk te bereiken vanaf camping Noord Limburg Klein Canada: Nijmegen. Deze eeuwenoude stad (de oudste stad van Nederland wel te verstaan!) beschikt over een ontzettend gezellige binnenstad. Met een heleboel terrasjes, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden kunt u hier tot in de vroege uurtjes genieten van alles dat Nijmegen te bieden heeft! En u zit op 30 kilometer rijden van de camping, dus voor u het weet zit u weer heerlijk te relaxen op uw kampeerplaats of in uw huuraccommodatie!

Camping Limburg met zwembad

Wist u dat Camping Klein Canada een camping Limburg met zwembad is? Op het park kunt u heerlijk zwemmen in een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad is ideaal voor de regenachtige, koude dagen. U kunt hier lekker spelen in het water, maar ook heel goed baantjes trekken. Ook is er een buitenzwembad op de camping aanwezig. Deze is uitstekend geschikt voor de warme zomerdagen. En bovendien is er een glijbaan en een apart kinderbad voor de kinderen. Zo kunt u met het hele gezin lekker zwemmen op Camping Klein Canada.

Camping aan de Maas

Camping Klein Canada is tevens een camping aan de Maas. Deze rivier, een van de grootste die door Nederland stroomt, is dé plek voor waterrecreatie. Zo kunt u op sommige plekken zwemmen in de rivier of andere watersporten ondernemen. En uiteraard leent de Maas zich uitstekend voor vaartochten. Zo kunt u makkelijk een dag het water op om heerlijk te dobberen. 

Leuke attracties vanaf de camping

Naast leuke steden heeft camping Noord Limburg nog veel meer leuks te bieden. Ga bijvoorbeeld naar Liberty Park Overloon. Dit 2e Wereldoorlog Museum beschikt over allerlei oude oorlog tuigen: van wapens tot voertuigen en vliegtuigen. Een bezoek aan dit museum zal u terugwerpen in de tijd. Ook leuk, is een bezoek aan Zoo Parc Overloon. Dit dierenpark geeft u een spannende ontdekkingsreis langs verschillende prachtige dieren. Wilt u wat meer actie, dan is behoord een bezoek aan Toverland Sevenum altijd tot de mogelijkheden.

Camping Noord Limburg Jaguar

Ook plezier op de camping

U hoeft de camping natuurlijk niet af om een hele leuke tijd te hebben. De camping beschikt over allerlei faciliteiten en voorzieningen om u ook op de camping een onvergetelijke vakantie te kunnen bezorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het binnen- én buitenzwembad? Deze baden geven de mogelijkheid om, ongeacht het weer, een heerlijke duik te kunnen nemen. Het buitenbad beschikt ook over een pierenbadje, waardoor u ook met de allerkleinste kinderen kunt zwemmen. 

Speeltuinen en sportvelden

Ook beschikt de camping over verschillende speeltuinen en sportvelden. De speeltuinen staan vol mnet de leukste speeltoestellen. En wist u dat de kampeervelden ook over speeltoestellen beschikken? Zo kunt u vanuit uw eigen tent altijd een oogje in het zeil houden. 

Er zijn niet alleen speeltuinen, maar ook sportvelden aanwezig op de camping. Hier kunt u voetballen, maar ook volleyballen en basketballen. Tevens is er een tennisbaan op het park aanwezig. Vergeet dus vooral niet uw tennisracket mee te nemen als u op vakantie gaat.

Wandelen en fietsen tijdens uw vakantie

Ook kunt u tijdens uw vakantie op onze camping in Noord Limburg uitstekend fietsen en wandelen. De verschillende natuurgebieden in de buurt van Afferden maken het een zeer natuurrijk gebied. In 2006 zijn er semi verharde fietspaden aangelegd in de omgeving, waardoor uw fietservaring extra aangenaam wordt. De fietspaden hebben een heel breed aanbod aan fietsroutes gerealiseerd, waar u tijdens uw vakantie zeker gebruik van kunt maken.

Plezier op de camping in Boxmeer

Onze camping bij Boxmeer biedt ook hele leuke animatie. Zo zijn er verschillende leuke animatieactiviteiten die de vakantie voor elk kind onvergetelijk maken. Bijvoorbeeld de Miniclub. Hier kunnen kinderen lekker spelen, knutselen en epslletjes doen. Of ga helpen de dieren te voren. En zit je op het terras? Dan is de kans groot dat je met Wassy of ZIpp op de foto kan. Een hele belevenis!

Boek nu uw camping Noord Limburg

Genoeg te doen in Noord Limburg dus. Boek daarom nu een kampeerplaats of huuraccommodatie, en kom genieten van al het moois dat Noord Limburg te bieden heeft!

Boek camping Noord Limburg

Vakantie vieren in 2021

Ook in 2021 kun je uiteraard genieten van je welverdiende vakantie op Camping Klein Canada. Hier geniet je van alle vrijheid en is er ook voor kinderen veel te doen. Eindeloos speelplezier voor kinderen, zowel binnen als buiten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en word je komst in 2021 wellicht een feit!

Contact