Zoek & Boek

Boeken

Mooie camping in Noord Limburg

Bent u op zoek naar een camping Noord Limburg? Zoek niet verder. Camping Klein Canada beschikt over alle faciliteiten en voorzieningen die u nodig heeft om een heerlijke vakantie te kunnen genieten. Daarnaast zijn er een heleboel leuke uitstapjes te plannen buiten de camping. Gegarandeerd dat u gaat genieten van Noord Limburg.

Leuke steden bij camping Noord Limburg

Vanaf Camping Klein Canada zit u zo in de leukste steden. U zit bijvoorbeeld zo in Venlo. Deze leuke Limburgse stad beschikt over heel veel mooie bezienswaardigheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de oude binnenstad van Venlo. Deze stamt uit de 14e eeuw, met sommige gebouwen nog in de originele staat! Ook zeker de moeite waard: het Limburgs Museum. In dit museum ontdekt u de geschiedenis en cultuur van Limburg. U zult hier als een echte Limburgkenner het museum verlaten. Oja, Venlo heeft elk jaar een hele leuke kermis die ook een bezoekje waard is!

Camping Noord Limburg Venlo Kermis

Leuk uitstapje naar Gelderland

Ook makkelijk te bereiken vanaf camping Noord Limburg Klein Canada: Nijmegen. Deze eeuwenoude stad (de oudste stad van Nederland wel te verstaan!) beschikt over een ontzettend gezellige binnenstad. Met een heleboel terrasjes, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden kunt u hier tot in de vroege uurtjes genieten van alles dat Nijmegen te bieden heeft! En u zit op 30 kilometer rijden van de camping, dus voor u het weet zit u weer heerlijk te relaxen op uw kampeerplaats of in uw huuraccommodatie!

Leuke attracties vanaf de camping

Naast leuke steden heeft camping Noord Limburg nog veel meer leuks te bieden. Ga bijvoorbeeld naar Liberty Park Overloon. Dit 2e Wereldoorlog Museum beschikt over allerlei oude oorlog tuigen: van wapens tot voertuigen en vliegtuigen. Een bezoek aan dit museum zal u terugwerpen in de tijd. Ook leuk, is een bezoek aan Zoo Parc Overloon. Dit dierenpark geeft u een spannende ontdekkingsreis langs verschillende prachtige dieren. Wilt u wat meer actie, dan is behoord een bezoek aan Toverland Sevenum altijd tot de mogelijkheden.

Camping Noord Limburg Jaguar

Boek nu uw camping Noord Limburg

Genoeg te doen in Noord Limburg dus. Boek daarom nu een kampeerplaats of huuraccommodatie, en kom genieten van al het moois dat Noord Limburg te bieden heeft!

Boek camping Noord Limburg