Zoek & Boek

Boeken

Camping bij de Maasduinen

Wilt u uw vakantie midden in de natuur vieren? Kom dan naar Familicamping Klein Canada bij Nationaal Park de Maasduinen. De camping is prachtig gelegen aan de Maas bij het plaatsje Afferden. En vanaf onze camping wandelt of fietst u zo Nationaal Park de Maasduinen op. Dat maakt een vakantie op Familiecamping Klein Canada zo heerlijk.

Vanaf de camping naar de Maasduinen

U kunt vanaf de camping zo Nationaal Park de Maasduinen op wandelen of fietsen. De mooiste fietstochten kunt u zo vanaf de camping ondernemen. De regio leent zich uitstekend voor lange en korte fietsroutes. Fiets bijvoorbeeld met uw racefiets via Boxmeer naar het Nationale Park. Deze route, die 40 kilometer lang is, neemt u mee langs de Maas, de Maasduinen en de Maasheggen. Kortom, u ziet al het moois dat de natuur in deze regio te bieden heeft. Bent u niet zo'n langeafstandfietser, dan is deze route langs de Maas misschien meer iets voor u. De route is 20 kilometer lang, dus u kunt zeker uw tijd nemen, maar u hoeft geen hele dag onderweg te zijn.

Camping Maasduinen

Wandelen over de Maasduinen

Ook als u liever gaat wandelen dan gaat fietsen is een verblijf op onze camping dé manier om de Maasduinen te ontdekking. Vanaf onze camping bij de Maasduinen loopt u zo het natuurgebied in. Hier kunt u heerlijk wandelen. U kunt op eigen houtje de omgeving ontdekken, maar u kunt er ook voor kiezen een mooie wandelroute uit te kiezen.

Verblijf op onze camping bij de Maasduinen

Op onze camping kunt u op verschillende manieren verblijven. Zo kunt u er voor kiezen te komen kamperen, maar u kunt er ook voor kiezen een accommodatie te huren. U kunt uw vakantie dus op geheel eigen manier invullen. Kiest u voor kamperen, dan heeft u bij ons keuze uit 4 verschillende soorten kampeerplaatsen. Allereerst is er de comfortplaats, met een oppervlakte van ongeveer 90 tot 100m². Deze plaats heeft elektriciteit, een watertappunt en een CAI aansluiting. Hetzelfde geldt voor de Luxe kampeerplaats. Deze is alleen net wat luxe met privésanitair met toilet en wastafel. Ook kunt u kiezen voor de camperplaats en de camperplaats comfort. Ideaal als u met de camper op vakantie gaat. Wilt u een eigen vaste stekkie? Ga dan voor de seizoensplaats.

Huuraccommodaties

Op onze camping bij de Maasduinen kunt u ook verschillende luxe accommodaties huren. Dit zijn chalets en huurtenten die volledig zijn ingericht. Ze bieden luxe en comfort en zorgen er voor dat u een onbezorgde vakantie kunt geneiten. Nieuwsgierig naar ons aanbod huuraccommodaties? U kunt ze hier vinden.