Zoek & Boek

Boeken

Camping bij de Maasduinen

Wil je je vakantie midden in de natuur vieren? Kom dan naar Familicamping Klein Canada bij Nationaal Park de Maasduinen. De camping is prachtig gelegen aan de Maas bij het plaatsje Afferden. En vanaf onze camping wandelt of fiets je zo Nationaal Park de Maasduinen op. Dat maakt een vakantie op Familiecamping Klein Canada zo heerlijk.

Vanaf de camping naar de Maasduinen

Je kunt vanaf de camping zo Nationaal Park de Maasduinen op wandelen of fietsen. De mooiste fietstochten kun je zo vanaf de camping ondernemen. De regio leent zich uitstekend voor lange en korte fietsroutes. Fiets bijvoorbeeld met je racefiets via Boxmeer naar het Nationale Park. Deze route, die 40 kilometer lang is, neemt je mee langs de Maas, de Maasduinen en de Maasheggen. Kortom, je ziet al het moois dat de natuur in deze regio te bieden heeft. Ben je niet zo'n langeafstandfietser, dan is deze route langs de Maas misschien meer iets voor jou. De route is 20 kilometer lang, dus je kunt zeker de tijd nemen, maar jehoeft geen hele dag onderweg te zijn.

Camping Maasduinen

Wandelen over de Maasduinen

Ook als je liever gaat wandelen dan gaat fietsen is een verblijf op onze camping dé manier om de Maasduinen te ontdekking. Vanaf onze camping bij de Maasduinen loop je zo het natuurgebied in. Hier kun je heerlijk wandelen. Je kunt op eigen houtje de omgeving ontdekken, maar je kunt er ook voor kiezen een mooie wandelroute uit te kiezen.

Verblijf op onze camping bij de Maasduinen

Op onze camping kunt u op verschillende manieren verblijven. Zo kun je er voor kiezen te komen kamperen, maar je kunt er ook voor kiezen een accommodatie te huren. Je kunt je vakantie dus op geheel eigen manier invullen. Kies je voor kamperen, dan heb je bij ons keuze uit 4 verschillende soorten kampeerplaatsen. Allereerst is er de comfortplaats, met een oppervlakte van ongeveer 90 tot 100m². Deze plaats heeft elektriciteit, een watertappunt en een CAI aansluiting. Hetzelfde geldt voor de Luxe kampeerplaats. Deze is alleen net wat luxe met privésanitair met toilet en wastafel. Ook kun je kiezen voor de camperplaats en de camperplaats comfort. Ideaal als je met de camper op vakantie gaat. Wil je een eigen vaste stekkie? Ga dan voor de seizoensplaats.

Huuraccommodaties

Op onze camping bij de Maasduinen kun je ook verschillende luxe accommodaties huren. Dit zijn chalets en huurtenten die volledig zijn ingericht. Ze bieden luxe en comfort en zorgen er voor dat je van een onbezorgde vakantie kunt genieten. Nieuwsgierig naar ons aanbod huuraccommodaties? Je kunt ze hier vinden.

Reserveer nu je vakantie 

Wil je ook al verzekerd zijn van een plek op Camping Klein Canada in 2021? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en heten we  je uiteraard ook in 2021 van harte welkom.

Contact