Zoek & Boek

Boeken

Camping Limburg 2020

De vakantie zit er weer op. U heeft heerlijk uit kunnen rusten, en u kan straks weer helemaal energiek aan het werk beginnen. Toch knaagt er nog iets. Een gevoel dat u nog iets moet doen voordat u weer aan het werk gaat. Opeens weet u het: u moet uw vakantie voor 2020 nog boeken. Want u weet, als u er op tijd bij bent zijn de beste plaatsen nog vrij en weet u zeker dat u nog op uw favoriete camping terecht kunt. Want u weet al waar u heen wilt. U wilt naar een Camping in Limburg in 2020. En niet zomaar een camping. U wilt naar Camping Klein Canada!

Waarom een camping in Limburg in 2020?

Omdat Limburg een prachtige Nederlandse provincie is. Met verschillende grote en mooie steden en heuvels die deze provincie de wielrenprovincie van Nederland maken kan iedereen er zijn hart ophalen. Een aantal steden die zeker een bezoek waard zijn zijn:

-          Valkenburg,  de stad aan de Cauberg, is een prachtige stad om eens een dagje naartoe te gaan. Er zijn verschillende grotten die bezocht kunnen worden, maar ook een kasteelruïne die zeker een bezoekje waard is. Daarnaast is de regio van Valkenburg zeer geliefd bij wielrenners door het heuvelachtige landschap.

-          Maastricht, de hoofdstad van Limburg. Deze grootste stad van Limburg heeft zeer veel te bieden aan toeristen. Van ondergrondse avonturen in de Maastrichtse Kazematten tot culturele evenementen op ’t Vrijthof: er is voor elk wat wils.

-          Arcen. Of in ieder geval de kasteeltuinen van Arcen. Deze 15 tuinen gelegen bij het Kasteel Arcen bieden een prachtig dagje uit. U kan er heerlijk tot rust komen en uzelf verwonderen over de pracht van de natuur.

Leuk uitstapje vanaf je camping in Limburg in 2020

 

Maar u kunt ook op de camping blijven

Want Camping Klein Canada heeft genoeg faciliteiten om u een hele dag te vermaken. Denk aan een binnen- en buitenzwembad, waar u zich ongeacht het weer altijd kan vermaken. Of het uitgebreide animatieprogramma op de camping! Allemaal redenen waarom u naar een Camping in Limburg wil in 2020. Verzeker uzelf van een mooie plaats op Camping Klein Canada!

Heerlijk zwemmen in de zwembaden

Zoals gezegd kunt u op Camping Klein Canada heerlijk zwemmen. Er is zowel een binnen- als een buitenbad. Dat betekent dat u, ongeacht het weer, een heerlijke duik kunt nemen. Het buitenbad beschikt onder andere over een pierenbadje, dus ook de allerkleinsten kunnen mee het water in.

Speeltuinen en sportvelden

Op de camping zijn ook verschillende speeltuinen en sportvelden te vinden. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen en hun energie kwijt. En nog een bijkomend voordeel: de kampeervelden beschikken ook over speeltoestellen. Zo kunt u vanaf uw kampeerplaats altijd een oogje in het zeil houden. Ook zijn er verschillende sportvelden op de camping aanwezig. Hier kunt u bijvoorbeeld een potje voetballen of basketballen. Maar ook volleybal en tennis behoren tot de mogelijkheden. Vergeet dus zeker niet uw tennisrackeet mee te nemen op vakantie: deze gaat u zeker nodig hebben!

Verschillende verblijfmogelijkheden op camping Limburg 2020

Naast de leuke activiteiten die Limburg te bieden heeft, zijn er ook nog verschillende verblijfsmogelijkheden op de camping. Zo kunt u verblijven op één van de kampeerplaatsen. Er zijn luxe kampeerplaatsen, comfortkampeerplaatsen en verschillende camperplaatsen. Ook kunt u kiezen voor een seizoensplaats. Bent u niet gek op kamperen, dan zijn er ook verschillende huuraccommodaties waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u uw vakantie inrichten naar eigen wens.

Boek nu uw camping in Limburg voor 2020!