Zoek & Boek

Boeken

Camping Limburg 2019

De vakantie zit er weer op. U heeft heerlijk uit kunnen rusten, en u kan straks weer helemaal energiek aan het werk beginnen. Toch knaagt er nog iets. Een gevoel dat u nog iets moet doen voordat u weer aan het werk gaat. Opeens weet u het: u moet uw vakantie voor 2019 nog boeken. Want u weet, als u er op tijd bij bent zijn de beste plaatsen nog vrij en weet u zeker dat u nog op uw favoriete camping terecht kunt. Want u weet al waar u heen wilt. U wilt naar een Camping in Limburg in 2019. En niet zomaar een camping. U wilt naar Camping Klein Canada!

Waarom een camping in Limburg in 2019?

Omdat Limburg een prachtige Nederlandse provincie is. Met verschillende grote en mooie steden en heuvels die deze provincie de wielrenprovincie van Nederland maken kan iedereen er zijn hart ophalen. Een aantal steden die zeker een bezoek waard zijn zijn:

-          Valkenburg,  de stad aan de Cauberg, is een prachtige stad om eens een dagje naartoe te gaan. Er zijn verschillende grotten die bezocht kunnen worden, maar ook een kasteelruïne die zeker een bezoekje waard is. Daarnaast is de regio van Valkenburg zeer geliefd bij wielrenners door het heuvelachtige landschap.

-          Maastricht, de hoofdstad van Limburg. Deze grootste stad van Limburg heeft zeer veel te bieden aan toeristen. Van ondergrondse avonturen in de Maastrichtse Kazematten tot culturele evenementen op ’t Vrijthof: er is voor elk wat wils.

-          Arcen. Of in ieder geval de kasteeltuinen van Arcen. Deze 15 tuinen gelegen bij het Kasteel Arcen bieden een prachtig dagje uit. U kan er heerlijk tot rust komen en uzelf verwonderen over de pracht van de natuur.

Leuk uitstapje vanaf je camping in Limburg in 2019

 

Maar u kan ook op de camping blijven

Want Camping Klein Canada heeft genoeg faciliteiten om u een hele dag te vermaken. Denk aan een binnen- en buitenzwembad, waar u zich ongeacht het weer altijd kan vermaken. Of het uitgebreide animatieprogramma op de camping! Allemaal redenen waarom u naar een Camping in Limburg wil in 2019. Verzeker kzelf van een mooie plaats op Camping Klein Canada!

Verschillende verblijfmogelijkheden op camping Limburg 2019

Naast de leuke activiteiten die Limburg te bieden heeft, zijn er ook nog verschillende verblijfsmogelijkheden op de camping. Zo kunt u verblijven op één van de kampeerplaatsen. Er zijn luxe kampeerplaatsen, comfortkampeerplaatsen en verschillende camperplaatsen. Ook kunt u kiezen voor een seizoensplaats. Bent u niet gek op kamperen, dan zijn er ook verschillende huuraccommodaties waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u uw vakantie inrichten naar eigen wens.

Boek nu uw camping in Limburg voor 2019!