Camping Limburg 2019

De vakantie zit er weer op. Je hebt heerlijk uit kunnen rusten, en je kan straks weer helemaal energiek aan je werk beginnen. Toch knaagt er nog iets. Een gevoel dat je nog iets moet doen voordat je weer aan het werk gaat. Opeens weet je het: je moet je vakantie voor 2019 nog boeken. Want je weet, als je er op tijd bij bent zijn de beste plaatsen nog vrij en weet je zeker dat je nog op jouw favoriete camping terecht kunt. Want je weet al waar je heen wilt. Je wilt naar een Camping in Limburg in 2019. En niet zomaar een camping. Je wilt naar Camping Klein Canada!

Waarom een camping in Limburg in 2019?

Omdat Limburg een prachtige Nederlandse provincie is. Met verschillende grote en mooie steden en heuvels die deze provincie de wielrenprovincie van Nederland maken kan iedereen er zijn hart ophalen. Een aantal steden die zeker een bezoek waard zijn zijn:

-          Valkenburg,  de stad aan de Cauberg, is een prachtige stad om eens een dagje naartoe te gaan. Er zijn verschillende grotten die bezocht kunnen worden, maar ook een kasteelruïne die zeker een bezoekje waard is. Daarnaast is de regio van Valkenburg zeer geliefd bij wielrenners door het heuvelachtige landschap.

-          Maastricht, de hoofdstad van Limburg. Deze grootste stad van Limburg heeft zeer veel te bieden aan toeristen. Van ondergrondse avonturen in de Maastrichtse Kazematten tot culturele evenementen op ’t Vrijthof: er is voor elk wat wils.

-          Arcen. Of in ieder geval de kasteeltuinen van Arcen. Deze 15 tuinen gelegen bij het Kasteel Arcen bieden een prachtig dagje uit. Je kan er heerlijk tot rust komen en jezelf verwonderen over de pracht van de natuur.

Leuk uitstapje vanaf je camping in Limburg in 2019

 

Maar je kan ook op de camping blijven

Want Camping Klein Canada heeft genoeg faciliteiten om jou een hele dag te vermaken. Denk aan een binnen- en buitenzwembad, waar je je ongeacht het weer altijd kan vermaken. Of het uitgebreide animatieprogramma op de camping! Allemaal redenen waarom jij naar een Camping in Limburg wil in 2019. Verzeker jezelf van een mooie plaats op Camping Klein Canada!

Boek nu jouw camping in Limburg voor 2019!