Camping in Limburg

In Afferden, gelegen in het mooie Noord-Limburgse landschap, vindt u familiecamping Klein Canada. Canada is hét land om te genieten van natuur, vrijheid, rust en prachtige natuur. Beleef Canada nu dichtbij in Nederland op Kampeercentrum Klein Canada. Onze camping in Limburg is uiterst geschikt voor kampeerders die graag genieten van prachtige natuur, het bourgondisch leven en een vleugje romantiek. Dit alles in Canadese sferen!

Camping in Limburg

Beleef de Canadese sferen met uw eigen tent, caravan of camper, heerlijk in de groene natuur. Onvergetelijk kamperen dankzij de goed verzorgde campingfaciliteiten en eindeloos speelplezier voor kinderen! Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze vakantiehuizen

Op Kampeercentrum Klein Canada doen wij er alles aan om uw vakantie zo plezierig mogelijk te laten zijn. Klein Canada staat voor eindeloos vakantieplezier voor het hele gezin. Onze prachtige voorzieningen en faciliteiten zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten van uw vakantie. Maar ook in de directe omgeving zijn er mogelijkheden in overvloed. Zo kunt u bijvoorbeeld;

  • wandelen en fietsen in het prachtige natuurgebied van Nationaal Park de Maasduinen.
  • diverse bijzondere steden bezoeken zoals Nijmegen, Venlo, Venray en Roermond.
  • prachtige Duitse steden bezoeken zoals Kevelaer, Goch en Kleve.
  • de Kasteeltuinen in Arcen bezoeken.
  • Op avontuur in pretpark Toverland in Sevenum.
  • gezellig winkelen in omliggende plaatsen zoals Gennep en Boxmeer.

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in de directe omgeving? Bekijk hier het aanbod.

Camping Limburg

Plezier voor jong en oud

Bent u wel in voor een beetje actie op vakantie? Voor de echte sportievelingen hebben wij op onze camping in Limburg een prachtig sportveld liggen. Voetballen in de voetbalkooi, basketbal, tennis, maar ook beachvolleybal op het zandveld! Er worden door het animatieteam regelmatig sportieve activiteiten georganiseerd. Iedereen mag mee doen! Plezier en actie voor jong en oud! 

Voor de echte waterratten is er ons binnen- en buitenzwembad. Ga je het liefst actief het water op? Bezoek onze prachtige roei- en visvijver. De kinderen spelen heerlijk in de speeltuin of aaien dieren in de kinderboerderij, terwijl u heerlijk geniet van de rust.

Bekijk hier het gehele kampeeraanbod

Camping aan de maas in Limburg

Dankzij de prachtige ligging aan de rechteroever van de rivier de Maas hebt u direct toegang tot de schitterende natuurgebieden rondom Afferden. Camping aan de maas Klein Canada in Afferden is ideaal voor mensen die graag wandelen en of fietsen in de meest prachtige natuurgebieden van Nederland.