Zoek & Boek

Boeken

Camping in de buurt van Gennep

Wilt u op vakantie naar Limburg, en zoekt u nog een leuke familiecamping in de buurt van Gennep? Die camping heeft u bij deze gevonden. Familiecamping Klein Canada in Afferden is een mooie camping met zeer goede voorzieningen. Hij beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft om een heerlijke vakantie te hebben. En hij ligt in een prachtige omgeving.

De omgeving van Camping Klein Canada

De Camping ligt dus in de omgeving van Gennep. En wij kunnnen u vertellen: dit is een prachtige omgeving. Volop natuur, maar ook leuke steden die een bezoekje waard zijn. De omgeving telt maar liefst 3 natuurgebieden. Daarnaast zijn er verschillende leuke attractieparken en toeristische attracties die u absoluut een bezoekje wilt brengen tijdens uw vakantie. 

Camping in de buurt van Gennep Maasduinen

Heerlijk wandelen en fietsen

De regio van Camping Klein Canada is dus 3 natuurgebieden rijk. Het betreft Nationaal Park De Maasduinen, Natuurgebied Sint-Jansberg en Natuurgebied De Mookerheide. Natuurgebieden zijn niet alleen heel erg mooi, ze geven ook heel veel redenen om de fiets te pakken en een heerlijk stukje door de natuur te fietsen. Natuurgebied Sint-Jansberg is bijvoorbeeld 250 hectare groot, en biedt daarom ontzettend veel ruimte voor een heerlijke fietstocht. 

Wandelen door de natuur

De omgeving van Gennep is door zijn natuurgebieden ook ontzettend geliefd bij wandelaars. U kunt hier uren, misschien zelfs dagen, rondstruinen door de natuur. In het Nationaal Park De Maasduinen wisselt heidegebied af met vennen en stuifzandruggen. En Natuurgebied De Mookerheide staat juist bekend om zijn hoogteverschillen. Zo heb je op een klein stukje Nederland een aantal hele verschillende natuurverschijnselen. Ideaal voor een mooie wandel- of fietsvakantie!

Leuke steden en dorpen

Ook kunt u rondom Camping Klein Canada leuke steden en dorpen bezoeken. Allereerst is er natuurlijk Gennep. Deze gezellige gemeente moet u absoluut bezoeken als u op Camping Klein Canada staat. Bezoek dan meteen Museum Het Petershuis. Dit mooie museum richt zich op archeologie en hedendaagse kunst. En een pluspunt: u kunt hier gratis naar binnen.

Camping in de buurt van Gennep Den Bosch

Grote steden in de buurt

Er zijn ook een aantal grote steden in de buurt van de camping. Zo bent u bijvoorbeeld heel snel in Nijmegen. Nijmegen staat vol met leuke terrassen, bezienswaardigheden en nog veel meer moois. Geniet aan de Waalkade van het zonnetje of loop op regenachtige dagen het centrum door. U kunt vanaf de camping ook gemakkelijk naar Den Bosch. Deze stad staat bekend om zijn Bossche bollen, maar heeft nog veel meer te bieden.

Activiteiten in de buurt van Gennep

In en rondom Gennep is allerlei leuks te beleven. Zowel voor de wandelaar als voor de fietser zijn de mogelijkheden eindeloos. Met de Mookerheide, de Maasheggen en de Mookerschans kunt u hier heerlijk tot rust komen in de wijde natuur. Pak uw fiets of trek uw wandelschoenen aan en trek de natuur in. 
Natuurlijk is er niet enkel natuur in de buurt van Gennep. U kunt bijvoorbeeld ook naar het Aquamundo Zwembad van Het Heijderbos, of het daarnaast gelegen Jungle dome. Hier kun je lekker spelen met water of klimmen en klauteren in de jungle.

Reserveer nu een plekje

Wilt u heerlijk vakantie vieren op de camping in de buurt van Gennep? Reserveer dan nu een kampeerplaats of huuraccommodatie, en verzeker uzelf van een heerlijke vakantie in Limburg. 

Reserveer een plek