Zoek & Boek

Boeken

Camping in Gennep

Bent u op zoek naar een gezellige camping voor jong en oud? Of u nu houdt van rust of meer van een actieve vakantie. Bij Kampeercentrum Klein Canada in Afferden voelt vakantie zoals vakantie moet voelen. Begeef u in Canadese sferen en geniet van het prachtige groen. Bezoek daarom onze prachtige camping bij Gennep! 

Prachtige camping in Gennep en omstreken

Kortbij onze camping ligt Gennep. Deze aan de Maas en de Niers gelegen Noord-Limburgse gemeente ligt op ca. 10 minuten rijden van Kampeercentrum Klein Canada. Ga lekker winkelen in het aantrekkelijke stadscentrum. Begeef u in de middeleeuwen bij het aanschouwen van de middeleeuwse stadsmuur. Bezoek de eerste protestantse kerk op Nederlandse bodem of de stoomlocomotief uit 1923. Iets verder weg? In 20 minuten staat u met de auto in Nijmegen of Venlo. En mocht u even weg willen uit Nederland, dan bent u in ca. 10 minuten in Dutsland. Hier kunt u steden als Kleve, Goch, Kevelaer en Dusseldorf bezoeken. 

 Camping Gennep

Sport en Spel of minder actief?

Voor de echte activielingen is zijn er op onze camping in Gennep en omstreken prachtige sportvelden aangelegd. Hier voelen voetbal-, basketbal- en tennisliefhebbers zich echt helemaal thuis! Voor de liefhebbers van een potje beachvolleybal is er het mooie zandveld. Uiteraard zijn er ook tal van andere voorzieingen beschikbaar voor jong en oud! 

  • Geniet van onze prachtige binnen- en buitenzwembaden.
  • Laat uw kinderen vermaken door het animatieteam
  • Geniet van het volle activiteitenprogramma voor jong en oud.
  • Ga ontspannen roeien of vissen op of aan de roei- en visvijver.
  • De kinderen kunnen heerlijk klimmen en kleuteren in de speeltuinen.
  • Dieren aaien in de kinderboerderij.
  • De omgeving verkennen op een gehuurde fiets.

Gegarandeerd eindeloos vakantieplezier voor het hele gezin. Mogelijkheden te over. Of u nu houdt van rust of wanneer u een gezelligheidsdier bent. Bij zonnestralen of bij minder mooi weer. Op onze camping in regio Gennep waant u zich in Canada. En wilt u dit graag delen met uw vrienden en familie? U kunt gemakkelijk een berichtje op Faceboek plaatsen of een e-mail sturen dankzij het draadloos Wi-Fi netwerk op ons terrein.

Ontdek Limburg vanaf Camping Gennep

Vanaf Camping Klein Canada kunt u uitstekend Limburg verkennen. Ontdek wandelend of per fiets nationaal park De Maasduinen. Dit park van 4500 hectare kenmerkt zich door stuifzandbruggen, bossen, heidevelden en vennen. Daarnaast kunt u vanaf de camping ook nog natuurgebied Sint-Jansberg of Natuurgebied de Mookerheide verkennen. Prachtig toch?

Bekijk hier de beschikbaarheid van onze vakantiehuisjes!

Activiteiten rondom camping Gennep

Ook rondom Camping Klein Canada is heel veel leuks te ondernemen. Zo kunt u in de buurt van de camping allerlei leuke uitstapjes plannen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje het pretpark Toverland, in Sevenum. Dit superleuke park is gegarandeerd een top-uitje voor het hele gezin. Bent u meer een liefhebber van dierentuinen, dan is Zoo Parc Overloon misschien iets voor u. Hier ziet u allerlei mooie, gevaarlijke en soms ook enge beesten. Kortom, de omgeving van Camping Klein Canada is dus van alle mogelijkheden voorzien!

Bekijk hier de activiteiten

Ontdek het mooie Limburg

Camping Klein Canada is een echte camping Limburg. Dat betekent dat u gemakkelijk naar de leukste bestemmingen in de provincie kunt reizen. U zit bijvoorbeeld heel erg snel in het avontuurlijke Toverland, in Sevenum. Een avonturenpark voor het hele gezin. Of breng een bezoek aan Gaia Zoo. Deze mooie dierentuin heeft een grote verscheidenheid aan dieren en is zeker een dagje uit waard!

Leuke Limburgse steden

Ook een leuke stedentrip kan uitstekend in Limburg. Neem nou Valkenburg. Deze prachtige Limburgse stad beschikt over een aantal hele mooie trekpleisters. Een paar oude mijnen die u kunt bezoeken, een kasteelruïne bovenop een heuvel en, zeker niet onbelangrijk, hele leuke terrassen. Ook Maastricht, de hoofdstad van de provincie, is een aanrader. Deze stad staat vol met oude en nieuwe trekpleisters. U kunt de "catacomben" van de stad ontdekken, u kunt eten op het Vrijthof en u kunt boeken kopen in de mooiste boekwinkel van Nederland. Meer is er niet nodig om u te overtuigen!