Camping in Gennep

Bent u op zoek naar een gezellige camping voor jong en oud? Of u nu houdt van rust of meer van een actieve vakantie. Bij Kampeercentrum Klein Canada in Afferden voelt vakantie zoals vakantie moet voelen. Begeef u in Canadese sferen en geniet van het prachtige groen. Bezoek daarom onze prachtige camping bij Gennep! 

Prachtige camping in Gennep en omstreken

Kortbij onze camping ligt Gennep. Deze aan de Maas en de Niers gelegen Noord-Limburgse gemeente ligt op ca. 10 minuten rijden van Kampeercentrum Klein Canada. Ga lekker winkelen in het aantrekkelijke stadscentrum. Begeef u in de middeleeuwen bij het aanschouwen van de middeleeuwse stadsmuur. Bezoek de eerste protestantse kerk op Nederlandse bodem of de stoomlocomotief uit 1923. Iets verder weg? In 20 minuten staat u met de auto in Nijmegen of Venlo. En mocht u even weg willen uit Nederland, dan bent u in ca. 10 minuten in Dutsland. Hier kunt u steden als Kleve, Goch, Kevelaer en Dusseldorf bezoeken. 

 Camping Gennep

Sport en Spel of minder actief?

Voor de echte activielingen is zijn er op onze camping in Gennep en omstreken prachtige sportvelden aangelegd. Hier voelen voetbal-, basketbal- en tennisliefhebbers zich echt helemaal thuis! Voor de liefhebbers van een potje beachvolleybal is er het mooie zandveld. Uiteraard zijn er ook tal van andere voorzieingen beschikbaar voor jong en oud! 

  • Geniet van onze prachtige binnen- en buitenzwembaden.
  • Laat uw kinderen vermaken door het animatieteam
  • Geniet van het volle activiteitenprogramma voor jong en oud.
  • Ga ontspannen roeien of vissen op of aan de roei- en visvijver.
  • De kinderen kunnen heerlijk klimmen en kleuteren in de speeltuinen.
  • Dieren aaien in de kinderboerderij.
  • De omgeving verkennen op een gehuurde fiets.

Gegarandeerd eindeloos vakantieplezier voor het hele gezin. Mogelijkheden te over. Of u nu houdt van rust of wanneer u een gezelligheidsdier bent. Bij zonnestralen of bij minder mooi weer. Op onze camping in regio Gennep waant u zich in Canada. En wilt u dit graag delen met uw vrienden en familie? U kunt gemakkelijk een berichtje op Faceboek plaatsen of een e-mail sturen dankzij het draadloos Wi-Fi netwerk op ons terrein.

Bekijk hier de beschikbaarheid van onze vakantiehuisjes!