Zoek & Boek

Boeken

Camping in Boxmeer

Even ten noorden van Afferden, aan de andere kant van de rivier de Maas, ligt gemeente Boxmeer. In slechts 10 minuten rijden vanaf ons Kampeercentrum ben je al in Boxmeer gearriveerd. Boxmeer biedt een breed scala aan diverse bekende winkelmerken voor een prima shopping ervaring. Tevens zijn er tal van leuke horecagelegenheden waar gezellig een hapje of een drankje genuttigd kan worden. Met de trein bent je vanaf Boxmeer al binnen een half uur in steden als Venray, Venlo en Nijmegen. Doordat onze camping in Boxmeer en omstreken gevestigd is, heb je tal van mogelijkheden om je vakantie te laten slagen!

Camping bij Boxmeer en de Maasheggen

Vanaf onze camping ben je dus zo in Boxmeer. Hier kun je genieten van heerlijke wandel- en fietsroutes door het prachtige Maasheggen gebied. Dit karakteristieke landschap is verdeeld in een groot aantal kleine percelen. Elk van elkaar gescheiden door meidoorn- en sleedoornheggen. Doordat de heggen zo dicht in elkaar gevlochten zijn vormen ze een ondoordringbare afscheiding. Jaarlijks wordt in het gebied het NK maasheggenvlechten georganiseerd. 

In het Maasheggengebied, welke zich in de uiterwaarden van de Maas bevindt, is een gemarkeerde wandel-/ fietsroute uitgezet. Deze zogenaamde Lange-afstandsfietsroute loopt door het hele Maasheggen gebied. Het brengt je o.a. in dorpen als;

  • Vierlingsbeek
  • Boxmeer
  • en Oeffelt.

Maar ook vlakbij de Duitse Grens

Vanaf de camping kunt u ook heel makkelijk een uitstapje naar Duitsland maken. Bijvoorbeeld naar de Duitse stad Duisburg. hier kunt u bijvoorbeeld een gezellig dagje in de Duisburg Zoo beleven. Ontdek de Koala's, zie de mooie dolfijnen en aanschouw de prachtige leeuwen. Ook kunt u verschillende musea in de stad bezoeken. Zo kunt u een cultureel en interessant uitstapje maken vanaf de camping in Boxmeer.

Camping Boxmeer

Heerlijk ontspannen bij je accommodatie

Terwijl je heerlijk ontspannen bij je accommodatie verblijft worden de kinderen vermaakt door ons animatieteam. Een zeer divers animatieprogramma zorgt er voor dat er over de gehele dag activiteiten zijn voor alle leeftijden. Wat is er allemaal te beleven op onze camping in Boxmeer en omstreken?

  • Mini Club: Lekker spelen, knutselen en spelletjes doen.
  • Dieren Voeren: De kinderen mogen helpen de dieren te voeren. 
  • Zipp en/of Wassy Meet and Greet: Kom gezellig naar het terras. De kinderen mogen op de foto met Zipp en/of Wassy.
  • Meeleeftheater en Disco: Een afwisselende activiteit met theater en Mini Disco.
  • En nog veel meer voor kinderen van de leeftijd 4 t/m 16 jaar. 

Kom gezellig kamperen bij Klein Canada!