Zoek & Boek

Boeken

Ontdek Camping Klein Canada in Afferden

Afferden is een klein plaatsje in Noord-Limburg. Het dorp, dat in totaal ongeveer 2.200 inwoners telt, wordt omgeven door prachtige natuur. Het is dan ook helemaal geen straf om in 2020 op Camping Klein Canada in Afferden te verblijven. Maar naast de mooie locatie heeft Camping Klein Canada nog veel meer te bieden!

Uitstekende zwemvoorzieningen

Allereerst beschikt Camping Klein Canada over uitstekende zwemvoorzieningen. Jong en oud kunnen zich heel goed vermaken in het binnen- en buitenzwembad. Het mooie binnenzwembad is verwarmd en het hele seizoen geopend! Je kunt hier heerlijk zwemmen en genieten van het warme water. Het buitenbad is geopend van mei tot september (afhankelijk van het weer), en beschikt onder andere over een leuke glijbaan. Hier kunnen de kids zich uren in vermaken. Daarnaast beschikt het buitenbad ook over een apart kinderbad, zodat ook de kleintjes lekker kunnen zwemmen.

Leuke recreatieruimte en animatie

De kinderen kunnen nog veel meer keuks doen in 2020. Zo kunnen ze op de camping in Afferden meedoen aan een superleuk animatieprogramma in de recreatieruimte. In de zomervakantie worden er allemaal leuke activiteiten georganiseerd onder de noemer Camping Kids. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen hier de allerleukste activiteiten ondernemen. Maar er worden natuurlijk ook leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen ouder dan 12 en voor volwassenen. Zo heeft iedereen het naar zijn zin op Camping Klein Canada in Afferden.

Animatie op Camping Klein Canada in Afferden 2020

De omgeving van Camping Klein Canada in Afferden

Niet alleen de camping is hartstikke leuk: ook de omgeving van Camping Afferden is zeker de moeite waard om te ontdekken. Zo sta je heel snel in Nationaal Park De Maasduinen. Dit mooie natuurpark is gelegen tussen de Maas en de Duitse grens. Je kan hier eindeloos wandelen en genieten van het Limburgse land. En als je in de omgeving bent, wil je ook zeker even langs bij Kasteel Bleijenbeek. Deze kasteelruïne, oorspronkelijk gebouwd in de 14e eeuw, is in de Tweede Wereldoorlog verwoest door de RAF. Maar de restanten van het kasteel geven nog een heel mooi beeld hoe het kasteel er vroeger uitgezien moet hebben.

Boek nu op Camping Afferden voor 2020

Wil jij in 2020 zelf ontdekken waarom Camping Klein Canada in Afferden een absolute aanrader is? Reserveer dan nu een plekje op de camping en verzeker jezelf van een heerlijke vakantie in het noorden van de provincie Limburg. Kies een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie uit en kom genieten!

Reserveer een kampeerplaats of huuraccommodatie