Zoek & Boek

Boeken

Camping in Afferden

Ongeveer halverwege Nijmegen en Venlo ligt het Noord-Limburgse dorpje Afferden. Afferden, onderdeel van de gemeente Bergen, ligt aan de rechter Maasoever en aan Nationaal Park de Maasduinen. Met de veerpont kan de oversteek gemaakt worden over de Maas naar het Brabantse dorpje Sambeek, onderdeel van gemeente Boxmeer.

Klein Canada, camping Afferden

Onze camping leent zich uitermate goed voor kampeerders. Of je nu wilt kamperen met je eigen vertrouwde caravan, camper of tent of graag in een vakantiehuisje verblijft. Bij kampeercentrum Klein Canada kun je genieten van vakantie, zoals vakantie bedoeld is. Geniet van een heerlijk binnen- en buitenzwembad. Ervaar de gezelligheid in de recreatieruimte. Kom dieren aaien op de kinderboerderij. Kom tot rust op of aan de roei- en visvijver. Leef je uit op de tennisbaan en sportvelden. Mogelijkheden te over op onze camping in Afferden.

Camping Afferden

Wil je een uitstapje maken? Afferden ligt dicht bij de snelweg A73, hierdoor ben je zo in diverse gezellige plaatsen en bij voorzieningen in de buurt. Wat er allemaal te doen is in de regio? Bezoek eens; 

  • Irrland in Kevelaer (de). Leuk park met aantrekkelijke prijzen. Neem badkleding mee voor de kinderen.
  • Oorlogsmuseum in Overloon - Liberty Park. Indrukwekkende 2e wereldoorlog collectie. Ook leerzaam voor kinderen.
  • Zoo Parc Overloon. Nog nooit heb je de dieren van zo dichtbij kunnen bekijken.
  • Nationaal Park De Maasduinen. Lekker wandelen of fietsen. Komt tot rust en geniet van de natuur.
  • De Heeren van Heukelom. Unieke eetgelegeheid met kookkunst van hoog niveau.

Uiteraard is er nog veel meer te beleven in de regio van onze camping in Afferden. Zowel jong als oud kunnen genieten van diverse parken en musea. Maar wanneer je graag steden bezoekt is er in zowel Nederland als Duitsland in de directe omgeving voldoende aanbod. 

Goch aan de Niers

Deze zogenaamde Duitse "Stad in het groen", gelegen aan de Niers ligt in één van de mooiste streken van de regio. Namelijk Niederrhein. Goch heeft een breed vrijetijds- en ontspanningsaanbod. Bezoek bijvoorbeeld eens de Steintor. Een zeer kenmerkend gebouw uit de veertiende eeuw met twee torens. Of ga lekker wandelen aan de Nierswanderweg. Een populair 9km lange wandel- en fietsroute langs het riviertje de Niers. 

Zoek en Boek uw favoriete accommodatie!

Nationaal Park de Maasduinen

In de buurt van Camping Afferden bevindt zich Nationaal Park de Maasduinen. Dit Nationale Park is gelegen tussen de Maas en de Duitse grens, en leent zich uitstekend voor een mooie wandeling of een heerlijke fietstocht. Met verschillende wandel- en fietsroutes kun je je hier helemaal uitleven. 

Kasteel Bleijenbeek bij Camping Afferden

Ook zeker een aanrader om te bezoeken is het kasteel Bleijenbeek. Dit kasteel, dat eigenlijk wel een ruïne genoemd mag worden, is open voor publiek, en een echte aanrader. De ruïne ziet er prachtig uit, en herbergt een mooie historie. Absoluut de moeite waard tijdens je vakantie!

Wandelen en fietsen vanaf de camping in Afferden

Er zijn heel veel mooie fiets- en wandelroutes te vinden in Afferden. Doordat de gemeente in 2006 semi-verharde fietspaden heeft aangelegd rondom Afferden is er een uitgebreid fietsnetwerk ontstaan. Hier kunt u heerlijk door de natuur fietsen en even heel goed tot rust komen. Ook aan wandelroutes is er in de omgeving geen gebrek. U kunt de mooiste natuurgebieden bezoeken en heerlijk genieten van de weidse natuur.