Camping in Afferden

Ongeveer halverwege Nijmegen en Venlo ligt het Noord-Limburgse dorpje Afferden. Afferden, onderdeel van de gemeente Bergen, ligt aan de rechter Maasoever en aan Nationaal Park de Maasduinen. Met de veerpont kan de oversteek gemaakt worden over de Maas naar het Brabantse dorpje Sambeek, onderdeel van gemeente Boxmeer.

Klein Canada, camping Afferden

Onze camping leent zich uitermate goed voor kampeerders. Of u nu wilt kamperen met uw eigen vertrouwde caravan, camper of tent of graag in een vakantiehuisje verblijft. Bij kampeercentrum Klein Canada kunt u genieten van vakantie, zoals vakantie bedoeld is. Geniet van een heerlijk binnen- en buitenzwembad. Ervaar de gezelligheid in de recreatieruimte. Kom dieren aaien op de kinderboerderij. Kom tot rust op of aan de roei- en visvijver. Leef u uit op de tennisbaan en sportvelden. Mogelijkheden te over op onze camping in Afferden.

Camping Afferden

Wilt u een uitstapje maken? Afferden ligt dicht bij de snelweg A73, hierdoor bent u zo in diverse gezellige plaatsen en bij voorzieningen in de buurt. Wat er allemaal te doen is in de regio? Bezoek eens; 

  • Irrland in Kevelaer (de). Leuk park met aantrekkelijke prijzen. Neem badkleding mee voor de kinderen.
  • Oorlogsmuseum in Overloon - Liberty Park. Indrukwekkende 2e wereldoorlog collectie. Ook leerzaam voor kinderen.
  • Zoo Parc Overloon. Nog nooit heb je de dieren van zo dichtbij kunnen bekijken.
  • Nationaal Park De Maasduinen. Lekker wandelen of fietsen. Komt tot rust en geniet van de natuur.
  • De Heeren van Heukelom. Unieke eetgelegeheid met kookkunst van hoog niveau.

Uiteraard is er nog veel meer te beleven in de regio van onze camping in Afferden. Zowel jong als oud kunnen genieten van diverse parken en musea. Maar wanneer u graag steden bezoekt is er in zowel Nederland als Duitsland in de directe omgeving voldoende aanbod. 

Goch aan de Niers

Deze zogenaamde Duitse "Stad in het groen", gelegen aan de Niers ligt in één van de mooiste streken van de regio. Namelijk Niederrhein. Goch heeft een breed vrijetijds- en ontspanningsaanbod. Bezoek bijvoorbeeld eens de Steintor. Een zeer kenmerkend gebouw uit de veertiende eeuw met twee torens. Of ga lekker wandelen aan de Nierswanderweg. Een populair 9km lange wandel- en fietsroute langs het riviertje de Niers. 

Zoek en Boek uw favoriete accommodatie!