Zoek & Boek

Boeken

Chalet Taos met 3 slaapkamers

Prachtig luxe en modern chalet, compleet ingericht voor 6 personen! Voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. Het chalet heeft een moderne woonkamer met hoekbank, aparte eethoek met zitruimte en compleet ingerichte L-vormige keuken. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime en mooie veranda en is te plaatsen op een plek op Familiecaping Klein Canada. Dit chalet is alijd rook- en huisdier vrij.

  • Luxe en modern chalet
  • Elektrische verwarming
  • 3 slaapkamers

FAMILIECAMPING IN NOORD-LIMBURG
Je weet vast dat Canada hét land is om te genieten van de natuur, vrijheid, rust en prachtige landschappen. Maar ja, ‘even’ naar Canada is niet voor iedere kampeerder weggelegd. Dan is er als prima alternatief: Familiecamping Klein Canada! In het mooie Noord-Limburgse landschap is onze camping bij uitstek geschikt voor kampeerders die graag genieten van het Bourgondische leven, de mooie natuur en een vleugje romantiek in Canadese sferen.

We hopen dat je op onze website vast een voorproefje krijgt en we begroeten je graag ‘in het echt’ op onze mooie familiecamping in het prachtige Limburgse landschap!

Bouwjaar 2010
Prijs 37.500,00
Referentie TAOS
Aantal slaapkamers: 3
Oppervlakte accommodatie: 40m²

Neem contact op

Foto impressie