Zoek & Boek

Boeken

Chalet D57 (in prijs verlaagd)

Te koop aangeboden, dit ruime, instapklare onderhouds vrije chalet! Gelegen op een ruim perceel en omgeven door een mooi aangelegde tuin. Dit chalet is compleet gemeubileerd te koop. Dit alles gelegen vlakbij het bruisende ‘centrum’ van het park. Dus vlakbij alle centrale voorzieningen waaronder het zwembad, de Miniclub, Cafetaria, Restaurant en de terrassen waar altijd wat te beleven is!

Dit L/vormige en goed geïsoleerde en rookvrije chalet heeft een oppervlakte van 42m². Een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, en ook een compleet ingerichte hoekkeuken met eetgedeelte waar een grote eettafel staat. De gezellige woonkamer heeft een kachel die uw chalet comfortabel verwarmd, als de dagen wat frisser zijn.

Dit chalet heeft twee slaapkamers, met beide een tweepersoons bed. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel.

De tuin is mooi aangelegd en in de tuin vinden we een mooie overkapping afgewerkt met sierdoeken en ook aanwezig in de tuin een fijne lounge set en een tuintafel met stoelen. In de tuin is stroom en water aanwezig. Achter het Chalet staat het tuinhuisje en daar is ook de parkeerplaats voor de auto.


Neem contact op

Foto impressie