Chalet D54

Dit Chalet staat midden in een groene oase! Ziet u zich al zitten, heerlijk in de zon, in uw tuin, omgeven door groen! Dat moet toch echt het ultieme vakantiegevoel geven! Gelegen op een ruime kavel en dat vlakbij het bruisende ‘centrum’ van het park. Dus vlakbij alle centrale voorzieningen waaronder het zwembad, de Miniclub, Cafetaria, Restaurant en de terrassen waar altijd wat te beleven is!

Bij binnenkomst van het Chalet, een hal met erg veel opbergmogelijkheden. Er komt veel licht door de grote ramen, waardoor u optimaal kunt genieten van de dag.

Het is een prachtig chalet om te zien en de inrichting is subliem! De ruime woonkamer heeft een gezellig zithoek en heeft daarnaast meer dan voldoende ruimte voor een mooie grote eettafel, gezellig samen eten van een maaltijd die bereid is in de ruime moderne keuken, met zéér veel praktische opbergruimte, die van alle gemakken voorzien is. 

Dit chalet heeft 2 slaapkamers, een kamer met een tweepersoons bed en een kamer met een stapelbed. De frisse badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet.

Ook vinden we nog een extra kamer die u naar eigen wens in kunt richten.
Bent u benieuwd naar deze prachtige chalet? Kom dan langs en we lopen graag met u mee voor een bezichtiging.


Neem contact op

Foto impressie